Actualidad Noticias

ARRIBEN LES REBAIXES D'ESTIU A SILLA

Un any més arriben les rebaixes i l’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística i aDES, vol donar suport al comerç oferint-vos gratuïtament els cartells de «Rebaixes» i «Descomptes», així com les etiquetes dels preus. En uns dies passarà una persona de l’Ajuntament o d’AESI a repartir-vos el material. Si en necessiteu més, podeu passar per aDES (carrer Llibertat, 2). L’objectiu és que el comerç, en aquesta època, tinga una imatge unitària del poble amb els cartells en valencià però, sobretot, que la gent es quede i compre al poble.
ARRIBEN LES REBAIXES D'ESTIU A SILLA

Un any més arriben les rebaixes i l’Ajuntament de Silla, a través del Servei de Normalització Lingüística i aDES, vol donar suport al comerç oferint-vos gratuïtament els cartells de «Rebaixes» i «Descomptes», així com les etiquetes dels preus.

En uns dies passarà una persona de l’Ajuntament o d’AESI a repartir-vos el material. Si en necessiteu més, podeu passar per aDES (carrer Llibertat, 2).

L’objectiu és que el comerç, en aquesta època, tinga una imatge unitària del poble amb els cartells en valencià però, sobretot, que la gent es quede i compre al poble.

© 2015 - Ajuntament de Silla - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo