Actuaciones AFIC

L' AGÈNCIA AFIC DE L' AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019

En curso

L´AFIC de l´Ajuntament de Silla posa en marxa l´Escola de Comerç per al 2019. El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp"

Más información

Campanya de Nadal: Hola llums de Nadal

En curso

El divendres 1 de desembre a les 17h a la Plaça del Poble tindrà lloc la 1a Festa de l'Encesa, amb nombroses activitats de animació comercial: encesa arbre de Nadal, XI trobada de Cors Escolars, berenar per als xiquets, club dels desitjos, tallers infantils i actuacions musicals.

Más información

PROGRAMCIÓ ESCOLA DE COMERÇ DE PROXIMITAT DE SILLA

En curso

L'Ajuntament de Silla- aDES continua treballant per oferir un programa formatiu adaptat a les necessitats específiques del nostre sector comercial amb la següent programació per aquest semestre del 2017.

Más información

Summer Shopening Night

En curso

Jueves 6 de Julio de 2017 de 21 a 24 horas

Más información

III FIRA OUTLET

En curso

El pròxim dia 10 de juny tindrà lloc la III Fira Outlet al carrer Castell de 9 a 14 hores. On 12 establiments de la població ens ofereriran grans ofertes a preus inmillorables.

Más información

ESCOLA COMERÇ DE PROXIMITAT DE SILLA

En curso

Per poder entendre l'actual escenari comercial, els nous plantejaments empresarials i econòmics fan que siga necesària la formació en eines de desenvolupament personal i professional per seguir treballant amb èxit.

L'Ajuntament de Silla-aDES posa en marxa una nova iniciativa per a empresaris del sector comercial i del sector serveis, emprenedors i desocupats, amb la creació d'una oferta formativa especialitzada per potenciar i donar suport al comerç de proximitat, promoure l'emprenedoria i l'ocupació dels sectors comercials i de serveis.

Más información

Vendes o enriqueces II: técnicas de fragmentación de clientes

En curso

17 i 18 d'octubre en horari de 14:45 a 16:30 en la Nau de la cultura de Silla.

Más información

Programa d'ajudes a les pimes

En curso

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball convoca les ajudes en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2016

Más información

© 2015 - Ajuntament de Silla - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo