Actualidad Noticias

L' AGÈNCIA AFIC DE L' AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019

L´AFIC de l´Ajuntament de Silla posa en marxa l´Escola de Comerç per al 2019. El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp"
L' AGÈNCIA AFIC DE L' AJUNTAMENT DE SILLA POSA EN MARXA L'ESCOLA DE COMERÇ DE 2019

DIA: 5 de març de 2019
HORA: 15 - 17 hores
LLOC: Saló de Plens
*Es requereix inscripció prèvia*

Seguint amb la línea de trreball de poder oferir una formació contínua als comerços de la localitat, l'Agència AFIC de l'Ajuntament de Silla posa en marxa l'Escola de Comerç per a l'any 2019.

L'Agència AFIC és un servei d'aDES que ofereix un assessorament i suport tècnic, a tots els comerciants i emprenedors de la localitat.

El proper 5 de març s'impartirà el taller "Nova eina de màrqueting per al comerç: WhatsApp" on aprendrem a conéixer les característiques i avantatges/desavantatges de Whatsapp i la seua competència (*Line, Telegram, *Wechat i *Snapchat), descobrirem el seu funcionament i com usar-lo per a complir amb la Llei de Protecció de Dades de Carácter General, conéixerem les diferències entre grups i llistes de difusió i entendrem la importància de tindre una estratègia definida. A més de la teoria veurem exemples i realitzarem exercicis pràctics.

Més informació

aDES- Agencia de Desenvolupament Econòmic de Silla
C/ Llibertat, 2 · 961219795 · ades@silla.es

 

 

© 2015 - Ajuntament de Silla - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo