Actualidad Noticias

Campaña És temps del comerç de Silla

Arranca la campanya de l'Ajuntament de Silla amb col·laboració de Cámara Valencia i Amics Aesi "És temps del comerç de Silla" Una acció comercial on podràs guanyar grans premis comprant als comerços del poble adherits a la campanya! #ComerçDeSilla
Campaña És temps del comerç de Silla

Hui comença la gran campanya de promoció comercial que l'Ajuntament de Silla ha dissenyat amb la col·laboració d'Aesi i Càmara València.

Durant el temps que dure la campanya, els ciutadans i ciutadanes de Silla, podran canviar els tiquets de compra dels més de 150 comerços adherits a la campanya per una gran varietat de regals directes, a més podran anar omplint el seu passaport del comerç amb un total de 10 comerços visitats, amb el qual podran participar en el sorteig d'un Ipad i de dos sopars per a dos persones.

I a més de tot açò podran fer-se una foto en algún comerç realitzant la seua compra, la qual hauran d'enviar a l'Ajuntament de Silla (missatge privat facebook, correu o whatsapp) qui la publicarà al Facebook, aquella foto que aconseguixca més "Likes" guanyarà un viatge per a dos persones a Marina d'or.

No ho dubtes i participa. Compra al comerç de Silla!!

 

© 2015 - Ajuntament de Silla - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo